O nás

Woker

Bistro, které osloví každého, kdo rád jí. Místo, kde se vaří čerstvé, voňavé a pestré asijské jídlo tak, jak má rád.  

Potkáváme se spolu denně v ulicích a přejeme si dobrý den. Chceme, aby dobrý opravdu byl. Proto do vaření dáváme vrchovatou dávku poctivosti a velký kus srdce. A společně s vámi s chutí vytváříme čtvrť, ve které stojí za to žít a pracovat. Jsme Karlín.

Bistro Woker jsme založili s láskou k asijské kuchyni a  nadšením pro živé ulice Asie s vynikajícím pouličním jídlem. Přidali jsme naše zkušenosti s asijskou kuchyní a vytvořili jsme pro vás místo, kde ochutnáte typická asijská jídla připravená z pečlivě vybraných surovin od námi prověřených dodavatelů.

Jsme alternativou mezi pouličním stánkem a restaurací u vás doma, jsme „take away bistro“.

Jídlo uvaříme a pečlivě zabalíme na cestu k vašemu domácímu, nebo pracovnímu stolu. Po domluvě vám ho i přivezeme. Nabízíme také příjemný prostor pro ty, kteří si jídlo chtějí objednat osobně a rovnou si na něj počkat a třeba i pozorovat jak se vyrábí.

Design bistra navrhla architektka Dana Maršálová http://interiorbydana.com/index.html

a vytvořila tak příjemný prostor pro posezení nad šálkem kvalitního čaje či kávy nebo u malého občerstvení.

Za myšlenkou take away bistra Woker stojí Tomáš Stehlík, šéfkuchař s bohatými kulinářskými zkušenostmi z celého světa. Vedl kuchyně ve vyhlášených pětihvězdičkových restauracích, na luxusních zaoceánských lodích procestoval kus světa a jako šéfkuchař otevíral proslulý Buddha Bar hotel v Praze. O své zkušenosti se dělí se žáky v Pražském kulinářském institutu, kde vede kurzy thajské kuchyně.