O nás

Naše bistro osloví každého, kdo rád jí. Místo, kde se vaří čerstvé, voňavé a pestré asijské jídlo.

Potkáváme se spolu denně v ulicích a přejeme si dobrý den. Chceme, aby dobrý opravdu byl. Proto do vaření dáváme vrchovatou dávku poctivosti a velký kus srdce. A společně s vámi s chutí vytváříme čtvrť, ve které stojí za to žít a pracovat. Jsme Karlín.

Bistro Woker jsme založili s láskou k asijské kuchyni a nadšením pro živé ulice Asie s vynikajícím pouličním jídlem. Přidali jsme naše zkušenosti s asijskou kuchyní a vytvořili jsme pro vás místo, kde ochutnáte typická asijská jídla připravená z pečlivě vybranýc​h čerstvých​ ​surovin od​ ​​prověřených dodavatelů.

Jsme alternativou mezi pouličním stánkem a restaurací u vás doma, jsme take away bistro.​ ​Jídlo uvaříme a pečlivě zabalíme na cestu k vašemu domácímu​ ​nebo pracovnímu stolu.​ ​Rádi vám ho i přivezeme.

Design bistra navrhla architektka Dana Maršálová web

a vytvořila tak příjemný prostor pro posezení nad šálkem kvalitního čaje či kávy nebo u malého občerstvení.

Za myšlenkou bistra Woker stojí Tomáš Stehlík, šéfkuchař s bohatými kulinářskými zkušenostmi z celého světa. Vedl kuchyně​ ​vyhlášených restaurací, luxusních zaoceánských lodí,​ procestoval kus světa a jako šéfkuchař otevíral proslulý Buddha Bar v Praze​.​​